Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

MILAN STUCHLÍK: Hodnocení utkání s Kašavou

14.08.2017 | Jakub Kadlčák

Útočník Milan Stuchlík nám odpověděl na několik otázek, které se týkaly hodnocení zápasu na Kašavě.

1. V minulém utkání jsi nastoupil v záloze. Tentokrát tě trenér vrátil zpět do útoku. Jak se ti hrálo po boku Davida Marholta?

,,
Jsem rád, že jsem mohl znovu nastoupit na ,,svém" místě v útoku, kde se přece jen cítím nejlíp a kde hraju od malička. S Berym v útoku jsem už párkrát hrál, takže oba jsme věděli, co jeden od druhého čekat a ikdyž se od sebe jen trošku fyzicky lišíme, tak po fotbalové stránce si myslím, že jsme se dobře doplňovali".

2. Ve 40. minutě byl na tebe faul loktem, po kterém byl obránce Kašavy vyloučen. Jasný faul z tvého pohledu? 

,,
Protože mě čelist bolí ještě dnes, tak bych řekl, že faul byl jasný. Navíc se to stalo přímo před zraky rozhodčího, takže jakékoliv připomínky domácích byly zbytečné. Soupeř měl problém s nervama celý první poločas a když jsem ve čtyřicáté minutě šel při našem přímém kopu do zdi, abych zeď rozhodil a navíc více zakryl výhled gólmanovi, tak se už jeden z domácích nervově slabších hráčů ohnal loktem a za to vyfasoval zaslouženě červenou kartu a my navíc dostali výhodu penalty, kterou jsme využili".

3. Měli jste několik šancí a mohli jste vyhrát klidně i o 4 a více branek. V čem byl problém?

,,
Je to tak. První poločas byl do vyloučení vyrovnaný. Ve druhém poločase jsme šli s vědomím, že je nás o jednoho víc a to byla možná chyba. Nehráli jsme s hlavou nahoře, ale s klapkama na očích, kdy každý dlouho vodil zbytečně míč nebo pouze nakopával dlouhé míče. Poté nám pomohl i soupeř, který fyzicky odpadl a my se ještě více dostávali do šancí, které jsme bohužel nevyužili. Přece jen pokaždé to tam nemůže spadnout, ale pevně věřím, že v dalších zápasech se takové šance už promění v gól".

4. V 70. minutě jsi dal gol na 2:0 krásnou střelou k tyči. Inspiroval jsi se nějakým fotbalistou, že jsi si na něho vzpoměl a zkusil to podle něho?

,, V momentě, kdy mi Bery nahrál míč na velké vápno jsem nepřemýšlel nad ničím jiným než zkusit zakroutit míč k tyči, což se povedlo. Na tréninku jsem to několikrát zkoušel a vyšlo to, tak bylo na čase to zkusit i v zápase a jsem rád, že to tam takhle spadlo a my se díky tomu mohli více uklidnit".

5. Druhý zápas = druhá výhra. Jak to hodnotíš?

,,Je to příjemné, ale musíme pořád zůstat nohama na zemi. Stále děláme mnoho chyb, kvůli kterým dostáváme zbytečné góly. Obě naše výhry byly zasloužené a dobře odmakané a pevně věřím, že v dalších zápasech to nebude jinak a soupeři budou z Halenkovic odjíždět s prázdnou a když přivezeme co nejvíce bodů z venku, tak budou spokojeni jak fanoušci, tak i trenéři". 

6. Minulý rok jste na Kašavě vyhráli 3:2. Tentokrát 3:1, ale znovu byl vyloučeny hráč, i když v tomto případě domácí. Je to snad náhoda, že v obou zápasech byla udělena červená karta?

,,
Náhoda to určitě není. Věděli jsme, že Kašava hraje tvrdý fotbal a body se odtud budou odvážet těžce. Ikdyž se nejedná o derby, tak jsou tyto zápasy pokaždé vyhrocené, ať už díky rozhodčímu, hráčům nebo divákům. Loni padla červená karta za nadávky na rozhodčího, letos za faul. Klidně ať jsou tyto zápasy dál vyhrocené, ale všeho s mírou a hlavně ať se nikomu nic nestane. Přece jen všichni chodíme do práce a fotbal máme jako koníček".

7. V příštím kole přijede na vaše hřiště Lhota. Jak se těšíš na tento zápas?

,,
Lhota je dalším nováčkem v naší skupině a když jsem ji viděl hrát v Napajedlích, tak neočekávám vůbec lehký zápas. Tým mají převážně ze starších hráčů a bude otázkou, jak se s tím náš mladý tým popasuje. Pokud budeme hrát svoji hru a každý na hřišti předvede své maximum, tak nemám strach, že by jsme vítěznou šňůru neprotáhli".

8. Co říkáš na nové tváře v týmu? Martin Vavruša, Jaroslav Musil, Daniel Kocián a další.

,,
Všichni tři už fotbal nějakou dobu hrají a je to příjemné mít v týmu zase o konkurenci navíc. Nových tváří v týmu není nikdy dost a doufám, že právě tito hráči nakopnou další kluky k tomu, aby se k fotbalu znovu vrátili nebo naopak s fotbalem začali a nových posil bude víc a víc. Každý nový hráč je přínosem pro náš tým a zapadnout právě do toho našeho vysmátého týmu není žádný problém, (zvlášť když donese nějaké tekuté zápisné)".

 

 


 
Aktuální články
Změna termínu dorosteneckého zápasu

Utkání dorostu se spojeným mužstvem Vlachovice/Slavičín B bylo přeloženo na nový termín.

 
Pouťový zápas s Pohořelicemi

Pouťový zápas s Pohořelicemi se bude hrát v sobotu 20. dubna.

 
Tři góly + čisté konto = tři body z Louk

V neděli 14. dubna dopoledne se hrálo soutěžní utkání mezi celky TJ Halenkovice a SK Louky B.

 
Zápas v Loukách bude důležitý
 
Dva rozdílné poločasy v prvním utkání jara
 
Jarní část sezóny 2023/24 otevře derby
 
Fotbalové jaro 2024 začíná
 
Kvalitní soupeři prověřili naše starší žáky
 
Příprava fotbalového areálu na jaro 2024
 
Přípravné utkání starších žáků
 
Utkání
TJ Halenkovice | neděle 15.10.2023, 15:00
9. kolo
1:3
Sokol Březová - TJ Halenkovice
 
TJ Halenkovice | neděle 22.10.2023, 14:30
10. kolo
9:0
TJ Halenkovice - SK Jaroslavice
 
TJ Halenkovice | neděle 29.10.2023, 14:00
11. kolo
5:3
Sokol Tečovice - TJ Halenkovice
 
TJ Halenkovice | neděle 07.04.2024, 15:30
12. kolo
0:2
TJ Halenkovice - Fatra Napajedla
 
TJ Halenkovice | neděle 14.04.2024, 10:00
13. kolo
0:3
SK Louky - TJ Halenkovice
 
TJ Halenkovice | sobota 20.04.2024, 16:00
14. kolo
VS.
TJ Halenkovice - TJ Pohořelice
 
TJ Halenkovice | neděle 28.04.2024, 16:00
15. kolo
VS.
FC Doubravy - TJ Halenkovice
 
TJ Halenkovice | neděle 05.05.2024, 16:30
16. kolo
VS.
TJ Halenkovice - Spytihněv
 
TJ Halenkovice | neděle 12.05.2024, 16:30
17. kolo
VS.
SK Lukov - TJ Halenkovice
 
 
© eSports s.r.o. & TJ Halenkovice - kontakt: radek.kedrus@kvasar.cz RSS