Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Sportovní ples 2017 se povedl

10.01.2018 | Jakub Kadlčák

Všem sponzorům a zúčastněným fanouškům halenkovického fotbalu, děkujeme.

Již pátým rokem mohou obyvatelé Halenkovic, ale i hosté od jinud, využít příležitost odpočinout si od předvánočního honu a stresu. Touto příležitostí je první akce halenkovické plesové sezóny – Ples sportovců. Letošní páté výročí si nenechalo ujít rekordní množství hostí – prodej vstupenek se zastavil na čísle 182. Tělovýchovná jednota Halenkovice, jako organizátor plesu, neponechala nic náhodě a pro návštěvníky připravila zajímavý mix společenské a sportovní zábavy. Kořením každé podobné události je samozřemě kvalitní občerstvení a dobrým zvykem je i bohatá tombola.

Termín plesu byl stanoven na sobotu 16. 12. 2017, začátek se proti předchozím letům posunul na 19:00 hod. Celý večer moderoval předseda TJ Halenkovice, Ing. Radek Kedruš, krerého v tento den čekala s mikrofonem opravdová šichta. Program byl totiž více než nabitý. Hudbu, již tradičně, obstarala skupina Madusong.

Každý příchozí mohl už u vchodu, pro zlepšení nálady, ochutnat aperitiv v podobě štamprle slivovice. Následovalo odevzdání kabátů a plášťů usměvavým slečnám v šatně. Pak rychle najít své místo a vzhůru do víru zábavy. Stoly byly vyzdobeny ve vánočně fotbalové kombinaci, nechybělo ani menu s časovým harmonogramem plesu. Na úvod programu vystoupili s ukázkou standardních tanců manželé Jeřábkovi, kteří všem příchozím předvedli, jak to vypadá, když se umí tancovat. Jejich vystoupení uvedlo všechny do plesové nálady a bylo oceněno zaslouženým potleskem. Následovala první runda hudební produkce, ve které si to své našli příznivci nejrůznějších hudebních žánrů. Parket se začal postupně plnit. Totéž platilo i o bufetu, který měli na starost trenéři mládežnických mužstev se svými manželkami. Vše zvládali s přehledem a úsměvem.

Dalším a dlužno podotkonout velmi atraktivním bodem programu bylo vystoupení juniorského absolutního Mistra Moravy a Slezska, juniorského Mistra České republiky, Mistra Moravy a Slezska v kulturistice mužů a absolutního vítěze pohárové soutěže RCO CUP, halenkovického rodáka, Jana Zapletala, který pro přítomné provedl exhibiční kulturistické vystoupení. Po dokončení sestavy si vzal Honza krátký čas na vydechnutí a obléknutí, potom se opět vrátil na pódium, kde byl důkladně vyzpovídán moderátorem večera.

Díky obrovské podpoře sponzorů bylo možné připravit bohatou ruličkovou tombolu – i ta byla rekordní a to hned ve třech ohledech: Za prvé - bylo připraveno 2169 ruliček. Za druhé - v tombole na své výherce čekalo 92 cen. Za třetí - tombola byla vyprodána už za dvě a půl hodiny. Hlavní cenou tomboly byl LED televizor, ale byla plná i dalších zajímavých a hodnotných cen. V rámci programu došlo i k poděkování trenérům halenkovických fotbalových mužstev, za jejich obětavou, časově náročnou a někdy i nevděčnou práci. Od samého začátku konání plesů sportovců je jejich nedílnou součástí vyhlášení Halenkovického fotbalisty roku. Nejinak tomu bylo i tentokrát. Fotbalistou roku 2017 byl vyhlášen pan Jaroslav Kašpar, který si trofej převzal za potlesku celého sálu. Na druhém místě se umístil Filip Liška, třetí skončil Karel Rapant. Posledním bodem oficiálního programu bylo losování slosovatelných vstupenek. Držitelé třech tažených vstupenek obdrželi od organizátorů opět hodnotné ceny – chytrý telefon a kamery. Následovala volná zábava. Parket byl zaplněn, bufet praskal ve švech. Poslední písnička plesu dohrála v neděli v 02:18 hod. To byl parket ještě plný. Tanečnicím a tanečníkům se domů nechtělo. Bohužel, nedalo se nic dělat. To, že se hostům z rozjeté zábavy těžko odcházelo, značilo, že se jim  to snad líbilo...

TJ Halenkovice děkuje všem, kteří se přišli na ples pobavit. Obrovský dík patří sponzorům, kteří tuto akci podpořili finančně nebo hmotným darem. Děkujeme manželům Jeřábkovým za taneční vystoupení a Honzovi Zapletalovi za exhibiční kulturistické vystoupení.

Děkujeme také ochotným organizátorům z řad trenérů, hráčů a výboru TJ Halenkovice a jejich rodinným příslušníkům, bez jejichž přičinění by tuto akci nešlo uskutečnit.


Za rok se těšíme nashledanou.

Přehled sponzorů a fotografie z průběhu plesu najdete ve fotogalerii paní P. Bieberlové: http://obechalenkovice.rajce.idnes.cz/Ples_sportovcu_2017/

Část fotografií najdete i v našem archivu:

ARCHIV - Fotogalerie / 2017 - 12/16 Ples Sportovců

 
Aktuální články
Tři góly + čisté konto = tři body z Louk

V neděli 14. dubna dopoledne se hrálo soutěžní utkání mezi celky TJ Halenkovice a SK Louky B.

 
Zápas v Loukách bude důležitý

Možná to tak nevypadá, ale utkání v Loukách, které budeme hrát v neděli dopoledne, je velmi důležité.

 
Dva rozdílné poločasy v prvním utkání jara

Doslova v letním počasí a před pěknou diváckou návštěvou (220 diváků), sehráli halenkovičtí fotbalisti první soutěžní zápas jara...

 
Jarní část sezóny 2023/24 otevře derby
 
Fotbalové jaro 2024 začíná
 
Kvalitní soupeři prověřili naše starší žáky
 
Příprava fotbalového areálu na jaro 2024
 
Přípravné utkání starších žáků
 
Dorosti jasně přehráli Kostelec - dobrá práce!
 
Dorostenci mají za sebou již druhé přípravné utkání
 
Utkání
TJ Halenkovice | neděle 15.10.2023, 15:00
9. kolo
1:3
Sokol Březová - TJ Halenkovice
 
TJ Halenkovice | neděle 22.10.2023, 14:30
10. kolo
9:0
TJ Halenkovice - SK Jaroslavice
 
TJ Halenkovice | neděle 29.10.2023, 14:00
11. kolo
5:3
Sokol Tečovice - TJ Halenkovice
 
TJ Halenkovice | neděle 07.04.2024, 15:30
12. kolo
0:2
TJ Halenkovice - Fatra Napajedla
 
TJ Halenkovice | neděle 14.04.2024, 10:00
13. kolo
0:3
SK Louky - TJ Halenkovice
 
TJ Halenkovice | sobota 20.04.2024, 16:00
14. kolo
VS.
TJ Halenkovice - TJ Pohořelice
 
TJ Halenkovice | neděle 28.04.2024, 16:00
15. kolo
VS.
FC Doubravy - TJ Halenkovice
 
TJ Halenkovice | neděle 05.05.2024, 16:30
16. kolo
VS.
TJ Halenkovice - Spytihněv
 
TJ Halenkovice | neděle 12.05.2024, 16:30
17. kolo
VS.
SK Lukov - TJ Halenkovice
 
 
© eSports s.r.o. & TJ Halenkovice - kontakt: radek.kedrus@kvasar.cz RSS