Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Vítězství s Lukovem 9:0 nás poslalo o skóre do čela tabulky

23.09.2020 | Roman Janeček

Každý, kdo se rozhodl v neděli nepřijít podpořit halenkovické hráče, udělal velkou chybu a nezbývá mu, než svého rozhodnutí litovat.

Zápasový komentář: Markéta Graclová

Pro všechny naše hráče i diváky to byl nezapomenutelný zážitek o 11 gólech. Nevěříte? Tak čtěte dál.

Již v první minutě Halenkovice ukázaly, kdo bude dnes na hřišti pánem. Roman Šubík prokličkoval s míčem k bráně hostů, mezi obránci našel skulinku, kterou přihrál Ondrovi Kadlčákovi. Ten bez zpracování přihrávky vystřelil a usadil střelu do brankové sítě.

Ve 13. minutě se u brány hostů objevila převaha domácích hráčů, kteří se snažili umístit míč za záda gólmana. Roman Šubík tečoval střelu, kterou se v poslední chvíli snažil hráč hostů poslat do autu. Díky němu nakonec míč končí v bráně, Roman si připisuje k asistenci i svůj první domácí gól a Halenkovice vedou 2:0.

Ve 22. minutě se ke střele na bránu dostal i Pavel Juřena. Gólman hostů se mu snažil zabránit v zakončení, avšak marně. Pavel poslal míč podél brankové čáry k prázdné bráně, kde se jej opět snažili vyrazit obránci Lukova. Jeden z nich však místo do autu poslal míč kolem tyče do brány a Pavel Juřena se díky němu stal třetím střelcem tohoto utkání (3:0).

O tři minuty později se hosté také dostali ke slovu a to když rozhodčí po zákroku na hráče Lukova odpískal přímý kop. Díky gólmanu domácích Martinovi Vykoukalovi, který v letu vyrazil míč od pravé tyče do autu, zůstal stav nezměněn.

Zbytek poločasu měli domácí spoustu šancí a bezpočet povedeních kombinací. Hosté z Lukova zřejmě doufali, že domácí druhý poločas znepozorní a jim se naskytne příležitost. Druhý poločas však pokračoval ve stejném duchu a Halenkovice nepřestávaly tlačit na své soupeře a bombardovat jejich bránu střelami.

V 50. minutě poslal Kuba Polášek míč z rohu k bráně, kde se ho ujal kapitán týmu Jirka Sudolský a hlavičkou odstartoval druhou gólovou smršť (4:0). O minutu později se s míčem k bráně řítil Honza Kulenda, přihrál míč před bránu Davidu Marholtovi, pro kterého nebyl problém usadit míč do brankové sítě (5:0).

V 66. minutě domácí opět skórují a to když se Ondra Kadlčák ujal rohového kopu. Střelu si před bránou našel Dan Kocián a po zpracování ji poslal za záda lukovského gólmana (6:0). V 73. minutě se k úspěšnému zakončení dostala i obrana a to konkrétně jeden ze stoperů domácího týmu, Radek Vlachynský, který z 20 metrů umístil míč mezi bezbranného gólmana a břevno brány (7:0).

Aplaus na tribunách ani na minutu neustával. V 79. minutě David Marholt poslal míč po zemi přímo do brány a vstřelil tak svůj druhý gól v zápasu (8:0). Kapitán týmu, Jirka Sudolský, nechtěl zaostávat a v 90. minutě opět umístil hlavičkou míč do brankové sítě a i on odchází do šaten se dvěma vstřelenými góly v tomto utkání. Je odpískán konec zápasu a domácí odchází do šaten za stavu 9:0.

Říkáte si, kde jsou ty další dva góly? Domácím se povedlo usadit do brány hostů ještě po jednom gólu na každý poločas. Vždy však byl odpískán ofsajd a tudíž oba góly nebyly uznány.

I když je Lukov považován za jeden z nejslabších týmů v soutěži, verva týmu s pouhými 11 hráči (přičemž se zápasu zúčastnil i trenér týmu) byla nekonečná. Viděli jsme nespočet pádů, vyražených dechů a sražení k zemi. Zákrok na Romana Šubíka, který po ráně do šíje musel ke konci utkání střídat, se naštěstí obešel bez dlouhodobějších následků. Jinak tomu bylo u Radka Vlachynského, který si ze zápasu odnesl zablokovaná bedra. Zda se stoper zúčastní následujícího derby se Spytihněví, je ve hvězdách.

Přijďte podpořit halenkovický tým na další zápas. I když je Slovácká Sparta vyrovnanějším soupeřem Halenkovic než Lukov, s týmem, který po nedělním utkání vede tabulku s náskokem 10 vstřelených gólů oproti druhé Žlutavě, se přeci nemůže rovnat. Nebo ano? Uvidíme...


Fotografie: Dušan Chlud

 
Utkání
TJ Halenkovice | neděle 15.10.2023, 15:00
9. kolo
1:3
Sokol Březová - TJ Halenkovice
 
TJ Halenkovice | neděle 22.10.2023, 14:30
10. kolo
9:0
TJ Halenkovice - SK Jaroslavice
 
TJ Halenkovice | neděle 29.10.2023, 14:00
11. kolo
5:3
Sokol Tečovice - TJ Halenkovice
 
TJ Halenkovice | neděle 07.04.2024, 15:30
12. kolo
0:2
TJ Halenkovice - Fatra Napajedla
 
TJ Halenkovice | neděle 14.04.2024, 10:00
13. kolo
0:3
SK Louky - TJ Halenkovice
 
TJ Halenkovice | sobota 20.04.2024, 16:00
14. kolo
VS.
TJ Halenkovice - TJ Pohořelice
 
TJ Halenkovice | neděle 28.04.2024, 16:00
15. kolo
VS.
FC Doubravy - TJ Halenkovice
 
TJ Halenkovice | neděle 05.05.2024, 16:30
16. kolo
VS.
TJ Halenkovice - Spytihněv
 
TJ Halenkovice | neděle 12.05.2024, 16:30
17. kolo
VS.
SK Lukov - TJ Halenkovice
 
 
© eSports s.r.o. & TJ Halenkovice - kontakt: radek.kedrus@kvasar.cz RSS