Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

V utkání se Spytihněví potvrdily Halenkovice roli favorita

10.10.2021 | Roman Janeček

Celkem dvanáct gólů nastřílely a ani jeden nedostaly týmy TJ Halenkovice v soutěžních utkáních na hodovou sobotu ve Spytihněvi.

Jako první na trávník fotbalového hřiště vyběhli starší žáci. V utkání, které se hrálo od 12:00 hod., naši kluci dokonale splnili trenérské pokyny. Obrana s golmanem dokázala naprosto eliminovat nejnebezpečnější hráče Spytihněvi a střelci předvedli kanonádu. Po gólech Ivana Žigy, Vojtěcha Gabrhelíka, Jana Kašného, Martina Jančíka a skvělém hattricku Tadeáše Gajdošíka Halenkovice zvítězily 0:7. Naši starší žáci se tak díky lepšímu skóre vyšvihli už na třetí místo tabulky.

V půl třetí před diváky zaplněnou tribunu nastoupili hráči áček obou klubů. Halenkovice měly na střídačce k dispozici tři hráče, ale chyběl trenér Michal Huťka, který v tu dobu hrál soutěžní zápas Napajedel. Spytihněvští to měli o poznání horší. Zranění a omluvenky způsobily, že ke střídání disponovali pouze dvěma velmi mladými hráči, kteří už měli v nohách zápas s našimi staršími žáky.

Utkání posuzovala trojice mladých rozhodčích, nad jejichž výkonem bděl delegát fotbalové asociace.

V 5. min. zaútočili domácí - jejich akci, zakončenou slabou střelou, eliminoval Tomáš Janošek. V 7. min. po hezké kombinaci mezi Davidem Marholtem a Danem Kociánem hlavičkoval druhý jmenovaný těsně vedle. Dan si spravil chuť hned o minutu později, když v gól proměnil krásné sólo 0:1. Ve 14. min. Spytihněv po rohovém kopu vystřelila nad naši bránu. V 15. min. musel tým Spytihněvi opustit bývalý hráč Halenkovic, Jakub Polášek, nezaviněné zranění stehenního svalu si vyžádalo jeho cestu do uherskohradišťské nemocnice. Po pár minutách ze hry odstoupil také brankář Spytihněvi pro zranění ruky. Oběma přejeme brzké uzdravení. Personální potíže našeho soupeře tak vygradovaly.
Ve 33. min. zacílil Lukáš Kocián těsně vedle. Ve stejné minutě to z dálky zkusili domácí, taktéž vedle. Hra byla rozkouskovaná a mnoho krásy nepobrala. Halenkovice do konce poločasu nebyly schopné využít svoji herní převahu a na mysl se bezděčně dostávala ztracená utkání z minulých sezón.

V přestávce si v kabině vzali slovo Ondra Gabrhelík a Miroslav Březík, kteří hráčům přesně popsali, kde nás tlačí bota.

V 50. min. zahrával Ondra Kadlčák (po faulu na Davida Marholta) přímý kop - trefil břevno. V 52. min. si vzal míč Dan Kocián a zakončil střelou nad. V 54. min. zatáhl po pravé straně Dominik Polášek, před brankou našel úplně volného Jirku Sudolského, pro kterého nebyl problém uklidit balon do sítě 0:2. Spytihněv v 58. min. zakombinovala, ale finále skončilo vysoko nad naší branou. 59. min. přinesla akci Dominika Poláška, který v těžké situaci vystřelil vedle. V 66. min. rozjel pohlednou akci Ondra Kadlčák, ten si po naražení s Pavlem Juřenou došel pro gólový zápis 0:3. Sympatický odpor našeho soupeře byl definitivně zlomen. Ondra Kadlčák zůstával i nadále při chuti, v 76. min. trefil břevno. V 77. min. vypracoval nádhernou akci Lukáš Jablonický, který nesobecky nahrál na úplně volného Jirku Sudolského - úklid míče do prázdné branky už Jirka znal 0:4. V 85. min. si balon převzal Honza Kulenda, obešel brankaře domácích a z velkého úhlu zvýšil na 0:5. Poslední vážnější akcí zápasu byla tvrdá střela z kopačky Ondry Kadlčáka, která dala vyniknout brankaři Spytihněvi.

Před utkáním byl náš tým motivován prémií za vítězství. Vinařství Kašpárek svůj slib splnilo a po příjezdu na domácí hřiště na spokojené halenkovické fotbalisty čekalo nějaké to vínko ;-). Malé hody, spojené se sledováním volebních výsledků, tak proběhly i v Hospodě na hřišti.

 
Aktuální články
Utkání pravdy?

Dvě vítězství a jedna porážka, to je jarní bilance obou mužstev, která se utkají tuto neděli.

 
Derby s Pohořelicemi přineslo překvapivý výsledek

Pouťové utkání, které se v posledních letech hrává mezi týmy Halenkovic a Pohořelic, přilákalo do fotbalového areálu na Záhumení...

 
Pouťový zápas přípravky

Oficiální soutěž přípravek nesestavuje svou tabulku, to ale vůbec neznamená, že její zápasy nemají náboj.

 
Změna termínu dorosteneckého zápasu
 
Pouťový zápas s Pohořelicemi
 
Tři góly + čisté konto = tři body z Louk
 
Zápas v Loukách bude důležitý
 
Dva rozdílné poločasy v prvním utkání jara
 
Jarní část sezóny 2023/24 otevře derby
 
Fotbalové jaro 2024 začíná
 
Utkání
TJ Halenkovice | neděle 22.10.2023, 14:30
10. kolo
9:0
TJ Halenkovice - SK Jaroslavice
 
TJ Halenkovice | neděle 29.10.2023, 14:00
11. kolo
5:3
Sokol Tečovice - TJ Halenkovice
 
TJ Halenkovice | neděle 07.04.2024, 15:30
12. kolo
0:2
TJ Halenkovice - Fatra Napajedla
 
TJ Halenkovice | neděle 14.04.2024, 10:00
13. kolo
0:3
SK Louky - TJ Halenkovice
 
TJ Halenkovice | sobota 20.04.2024, 16:00
14. kolo
5:1
TJ Halenkovice - TJ Pohořelice
 
TJ Halenkovice | neděle 28.04.2024, 16:00
15. kolo
VS.
FC Doubravy - TJ Halenkovice
 
TJ Halenkovice | neděle 05.05.2024, 16:30
16. kolo
VS.
TJ Halenkovice - Spytihněv
 
TJ Halenkovice | neděle 12.05.2024, 16:30
17. kolo
VS.
SK Lukov - TJ Halenkovice
 
TJ Halenkovice | neděle 19.05.2024, 17:00
18. kolo
VS.
TJ Halenkovice - TJ Sokol Trnava
 
 
© eSports s.r.o. & TJ Halenkovice - kontakt: radek.kedrus@kvasar.cz RSS