Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Halenkovice ovládly utkání a zaslouženě zvítězily rozdílem třídy.

03.09.2017 | Jakub Kadlčák

Celou neděli pršelo, v dešti a na místy rozbahněném terénu se nikomu hrát nechtělo, ale přesto Áčko Halenkovic zvítězilo. 

Už od čtvrtka halenkovičtí fotbalisti, včetně trenéra , začali kropit hřiště tak, aby bylo připraveno na sobotní turnaj přípravek a zároveň i nedělní zápas s Březovou. Jako by tím přivolali déšť. V pátek odpoledne začalo pršet. I v tomto počasí se uskutečnil trénink, který zřejmě hráčům pomohl v přípravě na nedělní utkání. V neděli od samého rána pršelo a déšť vydržel až do začátku druhého poločasu.

V neděli měli naši fotbalisti na hřišti sraz kolem třetí hodiny. Ale ještě před tím hospodář za pomocí Romana Gabrhelíka a trenéra Kadlčáka museli upravit brankoviště před oběma brankami. Protože od rána pršelo, byla obě malá vápna plná vody. Do podmáčených míst byl navezen písek, který byl pokryt vrstvou pilin. Takto upravená brankoviště už brankářům umožňovala jejich práci.

Domácí hráči vlétli do zápasu ve velkém stylu. Jedna střela za druhou, ale žádná z nich nesměřovala mezi tři tyče. To změnil ve 25. minutě David Marholt, když střelou z přímého kopu, téměř z hranice velkého vápna, po zemi, k tyči překvapil hostujícího brankáře. Halenkovice se tak dostaly do vedení 1:0. O pár minut později se k sólu nadechl záložník Karel Rapant, který nejprve prošel přes záložníka, následnou zasekávačkou posadil na zem obránce a sám v pokutovém území nakonec těsně minul pravou tyč. Domácí měli velkou převahu v poli a hostům vůbec nepůjčovali míč. Ve 43. minutě napřáhl ze čtyřiceti metrů obránce Pavel Marholt a gólman s problémy nakonec střelu vytěsnil na roh. Poločasový výsledek byl 1:0 pro domácí.

Do druhého poločasu vstoupili domácí velmi slušně. Po deseti minutách se na trávník podíval nováček Jaroslav Hanáček, který nakonec v utkání i skóroval. V 60. minutě měli domácí výhodu volného přímého kopu. Míč si postavil Jaroslav Kašpar a jeho dělová levá noha poslala míč do sítě. O pět minut později dostal tuto příležitost znovu. Co myslíte? Dal gól i z druhého přímého kopu? Ano dal. Stav byl tedy 3:0. Domácí trenéři nakonec vystřídali všech 5 možných hráčů. Do hry se dostal Jablonický, Martin Režný, Blažek, Roman Gabrhelík a již dříve zmiňovaný Hanáček, který po přihrávce Martina Režného a chyb ě gólmana, který vyboxoval míč na jeho hruď, upravil na konečný stav 4:0.

Mužstvo děkuje všem fanouškům, kteří jej, i přes velmi nepřiznivé počasí, přišli podpořit. 

Ohlasy fanoušků:
Richard Jelínek: ,,Perfektní výkon od všech kluků. Kluci byli jste lepší než Německo, jak hrálo proti České Republice kvalifikační zápas. Velká pochvala i trenérům".

Josef Kníchal: ,, Paráda. Dneska to bylo dobré. Jsme rádi, že se vyhrálo. Chystáme se všichni na Žlutavu vás podpořit hoši. Fandíme vám". 

Roman Janeček: ,, Náročné podmínky, skvělý výkon, překrásné góly. Kdo dnes přišel nemůže litovat. Perfektní konec víkendu, díky kluci". 

 

 
Aktuální články
Utkání pravdy?

Dvě vítězství a jedna porážka, to je jarní bilance obou mužstev, která se utkají tuto neděli.

 
Derby s Pohořelicemi přineslo překvapivý výsledek

Pouťové utkání, které se v posledních letech hrává mezi týmy Halenkovic a Pohořelic, přilákalo do fotbalového areálu na Záhumení...

 
Pouťový zápas přípravky

Oficiální soutěž přípravek nesestavuje svou tabulku, to ale vůbec neznamená, že její zápasy nemají náboj.

 
Změna termínu dorosteneckého zápasu
 
Pouťový zápas s Pohořelicemi
 
Tři góly + čisté konto = tři body z Louk
 
Zápas v Loukách bude důležitý
 
Dva rozdílné poločasy v prvním utkání jara
 
Jarní část sezóny 2023/24 otevře derby
 
Fotbalové jaro 2024 začíná
 
Utkání
TJ Halenkovice | neděle 22.10.2023, 14:30
10. kolo
9:0
TJ Halenkovice - SK Jaroslavice
 
TJ Halenkovice | neděle 29.10.2023, 14:00
11. kolo
5:3
Sokol Tečovice - TJ Halenkovice
 
TJ Halenkovice | neděle 07.04.2024, 15:30
12. kolo
0:2
TJ Halenkovice - Fatra Napajedla
 
TJ Halenkovice | neděle 14.04.2024, 10:00
13. kolo
0:3
SK Louky - TJ Halenkovice
 
TJ Halenkovice | sobota 20.04.2024, 16:00
14. kolo
5:1
TJ Halenkovice - TJ Pohořelice
 
TJ Halenkovice | neděle 28.04.2024, 16:00
15. kolo
VS.
FC Doubravy - TJ Halenkovice
 
TJ Halenkovice | neděle 05.05.2024, 16:30
16. kolo
VS.
TJ Halenkovice - Spytihněv
 
TJ Halenkovice | neděle 12.05.2024, 16:30
17. kolo
VS.
SK Lukov - TJ Halenkovice
 
TJ Halenkovice | neděle 19.05.2024, 17:00
18. kolo
VS.
TJ Halenkovice - TJ Sokol Trnava
 
 
© eSports s.r.o. & TJ Halenkovice - kontakt: radek.kedrus@kvasar.cz RSS