Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

V dešti Halenkovice udolaly Doubravy.

17.09.2017 | Jakub Kadlčák

Stejně jako v minulém domácím zápase Halenkovic pršelo, pršelo i teď. Ale mnohem víc.

Od samého nedělního rána pršelo v celém Zlínském kraji. Tentokrát se to Halenkovicím nevyhnulo a pořádně to zalilo hřiště, které bylo na začátku sezóny vyprahlé jak Sahara.

Hodně těžký a mokrý terén čekal v neděli už od 15:30 hráče Halenkovic a hostujících Doubrav. Hostům se zřejmě moc hrát nechtělo. Z úst některých hráčů zněla slova: ,,Nejradši bych to nehrál, je to dost mokré". Jenže nikde na hřišti nestála voda, hřiště bylo tudíž způsobilé k odehrání utkání. Stejně tak to posoudil i pan Roman Koseček, který byl arbitrem tohoto duelu.

O půl čtvrté zazněl úvodní hvizd a šlo se hrát. V prvních 20. minutách nebyly k vidění žádné šance. Hráči se seznamovali s těžkým terénem, který některým z nich dělal velké problémy. Tentokrát to bylo na kopačky s kolíky a ne na turfy, jako tomu bylo v prvních utkáních sezóny, kdy bylo halenkovické hřiště suché. Hráčům míč odskakoval od nohou a každá skákavá přihrávka byla na mokré trávě těžko dosažitelná. Halenkovické hráče nabudil až kapitán Jara Kašpar. Vzal si míč, prokličkoval přes několik hráčů a pak ve spolupráci s dalšími spoluhráči poslal míč k Poláškovi. Ten svou p rvní šanci v zápase neproměnil. Střela přeletěla branku hostujícího gólmana Skovajsy. O několik málo minut později dostal Polášek další šanci skórovat, ale ani tu nevyužil. Jak se říká - do třetice všeho dobrého. Dominik Polášek si potáhl míč do vápna a následnou střelou brankáře hostí konečně prostřelil - poslal tak domácí do vedení. Před odchodem do šaten rozhodčí Koseček ještě nařídil penaltu pro Halenkovice. Ve vápně viděl hru rukou - neváhal odpískat pokutový kop. Svůj první gól v sezóně vstřelil útočník Martin Režný, který se z pokutového kopu nemýlil a umístil míč k tyčce. Poločasový stav byl 2:0.
Hosté byli v první půli neškodní, ale i tak musela být obrana domácího mužstva stále ve střehu. Domácí se snažili více ohrožovat branku Doubrav a vyplatilo se. Stejně jako v minulém domácím zápase se kapitán Jaroslav Kašpar prosadil i v tomto utkání. Teď to ale nebylo z přímého kopu. Polášek zahrával rohový kop a všiml si blízko stojícího Jary Kašpara, který si seběhl pro míč. Nahrál mu a ten svou levačkou z rohu velkého vápna propálil všechny hráče včetně gólmana. Nechytatelnou střelou ke vzdálenější tyči zvýšil skóre na 3:0. Domácí trenéři v druhém poločase vystřídali všech 5 hráčů, které měli k dispozici na střídačce. Zahrál si i záložník Jan Kulenda, který se vrátil po více než měsíci z Anglie. Halenkovice v závěru utkání udeřily ještě jednou. Stoper Radek Vlachynský si navedl míč a z 35 metrů poslal přízemní střelu na bránu. Míč před brankářem skočil a nadělal mu takové problémy, že mu propadl a dokutálel se do branky. Po utkání Radek sdělil: ,,Tento gól věnuju Jaromírovi Kociánovi a zároveň mu chci popřát všechno nejlepší k narozeninám".

Velká pochvala směřuje k hráčům od trenérů. ,,Dnes to bylo velmi těžké. Ukázali jsme sílu a bojovnost. Kluci to zvládli na jedničku a děkujeme jim za předvedený výkon".
Děkujeme také fanouškům, kteří si i přes velmi nepříznivé počasí našli cestu na hřiště. Věříme, že nelitovali.

 
Aktuální články
Derby s Pohořelicemi přineslo překvapivý výsledek

Pouťové utkání, které se v posledních letech hrává mezi týmy Halenkovic a Pohořelic, přilákalo do fotbalového areálu na Záhumení...

 
Pouťový zápas přípravky

Oficiální soutěž přípravek nesestavuje svou tabulku, to ale vůbec neznamená, že její zápasy nemají náboj.

 
Změna termínu dorosteneckého zápasu

Utkání dorostu se spojeným mužstvem Vlachovice/Slavičín B bylo přeloženo na nový termín.

 
Pouťový zápas s Pohořelicemi
 
Tři góly + čisté konto = tři body z Louk
 
Zápas v Loukách bude důležitý
 
Dva rozdílné poločasy v prvním utkání jara
 
Jarní část sezóny 2023/24 otevře derby
 
Fotbalové jaro 2024 začíná
 
Kvalitní soupeři prověřili naše starší žáky
 
Utkání
TJ Halenkovice | neděle 22.10.2023, 14:30
10. kolo
9:0
TJ Halenkovice - SK Jaroslavice
 
TJ Halenkovice | neděle 29.10.2023, 14:00
11. kolo
5:3
Sokol Tečovice - TJ Halenkovice
 
TJ Halenkovice | neděle 07.04.2024, 15:30
12. kolo
0:2
TJ Halenkovice - Fatra Napajedla
 
TJ Halenkovice | neděle 14.04.2024, 10:00
13. kolo
0:3
SK Louky - TJ Halenkovice
 
TJ Halenkovice | sobota 20.04.2024, 16:00
14. kolo
5:1
TJ Halenkovice - TJ Pohořelice
 
TJ Halenkovice | neděle 28.04.2024, 16:00
15. kolo
VS.
FC Doubravy - TJ Halenkovice
 
TJ Halenkovice | neděle 05.05.2024, 16:30
16. kolo
VS.
TJ Halenkovice - Spytihněv
 
TJ Halenkovice | neděle 12.05.2024, 16:30
17. kolo
VS.
SK Lukov - TJ Halenkovice
 
TJ Halenkovice | neděle 19.05.2024, 17:00
18. kolo
VS.
TJ Halenkovice - TJ Sokol Trnava
 
 
© eSports s.r.o. & TJ Halenkovice - kontakt: radek.kedrus@kvasar.cz RSS