Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Halenkovice vezou ze Spytihněvi 2 body

29.09.2017 | Jakub Kadlčák

V dohrávce 8. kola III.A třídy cestovaly Halenkovice do Spytihněvi. O vítězi utkání rozhodovaly pokutové kopy.

Jelikož hrací plocha nedovolovala odehrát utkání v planovaném termínu, musel se zápas odložit na náhradní termín. Oba kluby se domluvily na čtvrtek 28. 9., kdy se zápas také odehráll.

Stejně jako v derby se Žlutavou, kdy zápas neměl favorita, nebylo tomu tak ani tentokrát. Na Žlutavě nakonec utkání skončilo remízou v základní hrací době. Naše áčko dokázalo otočit výsledek z 0:1, ale nešťastný gól v poslední minutě sebral Halenkovicím šanci na zisk tří bodů. Stejný průběh nastal i ve Spytihněvi. Už v 7. minutě domácí skórovali gólem Jakuba Poláška. Hostující hráči jakoby zapoměli, že už jsou na hřišti. Po tomhle obdrženém gólu se začali pomalu herně zvedat a vytvářet si šance na vstřelení branky. Šancí bylo spoustu, ale ne a ne dostat míč do sítě domácích. Po centru Poláška, záložník Daniel Kocián z voleje těs ně minu l bránu. Další akci vedl útočník Milan Stuchlík, který naservíroval přízemním centrem míč Musilovi. Ten ale nezvládl míč správně zasáhnout a téměř metr před brankovou čárou svatyni domácích přestřelil. Hosté se dočkali až ve 21. minutě. Třetí gól v sezóně vstřelil útočník Dominik Polášek, který levačkou obstřelil gólmana Bilíčka. O 11 minut později se prosadil i druhý útočník Milan Stuchlík. Po skvělé kombinaci na jeden dotek, kdy šel míč od Blažka ke Kulendovi, na Poláška a nakonec ke Stuchlíkovi, který tečovanou střelou překonal domácího brankáře. Do kabin se šlo za stavu 2:1 pro hosty.
Do druhého poločasu nastoupily obě mužstva beze změn v sestavě.

Hosté se snažili ve druhé půli přidat další branky a pojistit si tak výsledek a zároveň i 3 body do tabulky. Šancí přibývalo, ale góly bohužel ne. V 51. minutě odstoupil ze hry mladý Jaromír Blažek, kterého nahradil Jaroslav Hanáček. Jenže po 22 minutách se Hanáček vrátil zpět na lavičku náhradníků. Bolavý kotník mu nedovoloval dál pokračovat v zápase. Další vynucené střídání přislo v 63. minutě, kdy ze hry šel dolů Dan Kocián, který nastoupil v utkání s mírnými zdravotními problémy a tak už toho měl sám na hřišti plné zuby. Dana nahradil nejstarší hráč v kádru Halenkovic Martin Kníchal, který po dlouhé době zasáhl do utkání alespoň na několik minut. 73. minuta a hosté zvyšují na 3:1. Záložník Jan Kulenda sám na velkém vápně proti gólmanovi Bilíčkovi zachoval chladnou hlavu. Naznačil střelu, tím si ho položil na zem a kličkou doprava skóroval do prázdné brány. Hosté nepolevili a ohrožovali i nadále domácí branku. V další akci Stuchlík volil, místo přihrávky Davidu Marholtovi, přehození brankáře. Lob nevyšel podle představ a míč branku přeletěl. Jak se později ukázalo, spousta nevyužitých šancí hosty v závěru zápasu hodně mrzela. V 81. minutě navíc z důvodu zranění kolene opustil hřiště záložník Kulenda a místo něj naskočil na hrot Roman Gabrhelík. V téže minutě domácí upravili stav na 2:3, gólem Roberta Sedláčka. 87. minuta zápasu a po rohu se znovu prosazuje Robert Sedláček, který šťastně dostal míč do branky hostujícího brankáře Vykoukala. Druhé derby a podruhé potvrzené pravidlo nedáš - dostaneš.
Konečný stav byl tedy 3:3 a musely rozhodnout penalty, ve kterých bylo naše mužstvo úspěšnější a odváží si tak 2 body ze Spytihněvi.

,,Děkujeme spoustě fanoušků, kteří nás dojeli podpořit", vzkazují trenéři s hráči.
V neděli přivítáme na domácím hřišti Fatru Napajedla. 

 
Aktuální články
Derby s Pohořelicemi přineslo překvapivý výsledek

Pouťové utkání, které se v posledních letech hrává mezi týmy Halenkovic a Pohořelic, přilákalo do fotbalového areálu na Záhumení...

 
Pouťový zápas přípravky

Oficiální soutěž přípravek nesestavuje svou tabulku, to ale vůbec neznamená, že její zápasy nemají náboj.

 
Změna termínu dorosteneckého zápasu

Utkání dorostu se spojeným mužstvem Vlachovice/Slavičín B bylo přeloženo na nový termín.

 
Pouťový zápas s Pohořelicemi
 
Tři góly + čisté konto = tři body z Louk
 
Zápas v Loukách bude důležitý
 
Dva rozdílné poločasy v prvním utkání jara
 
Jarní část sezóny 2023/24 otevře derby
 
Fotbalové jaro 2024 začíná
 
Kvalitní soupeři prověřili naše starší žáky
 
Utkání
TJ Halenkovice | neděle 22.10.2023, 14:30
10. kolo
9:0
TJ Halenkovice - SK Jaroslavice
 
TJ Halenkovice | neděle 29.10.2023, 14:00
11. kolo
5:3
Sokol Tečovice - TJ Halenkovice
 
TJ Halenkovice | neděle 07.04.2024, 15:30
12. kolo
0:2
TJ Halenkovice - Fatra Napajedla
 
TJ Halenkovice | neděle 14.04.2024, 10:00
13. kolo
0:3
SK Louky - TJ Halenkovice
 
TJ Halenkovice | sobota 20.04.2024, 16:00
14. kolo
5:1
TJ Halenkovice - TJ Pohořelice
 
TJ Halenkovice | neděle 28.04.2024, 16:00
15. kolo
VS.
FC Doubravy - TJ Halenkovice
 
TJ Halenkovice | neděle 05.05.2024, 16:30
16. kolo
VS.
TJ Halenkovice - Spytihněv
 
TJ Halenkovice | neděle 12.05.2024, 16:30
17. kolo
VS.
SK Lukov - TJ Halenkovice
 
TJ Halenkovice | neděle 19.05.2024, 17:00
18. kolo
VS.
TJ Halenkovice - TJ Sokol Trnava
 
 
© eSports s.r.o. & TJ Halenkovice - kontakt: radek.kedrus@kvasar.cz RSS